INTALNIRI ONLINE
Dr. Carmen Negoescu Gandac
Foto: MedLife

Infecția cu HPV la adolescenți și vaccinarea anti-HPV. Dr. Carmen Negoescu, medic primar ginecologie, a răspuns la întrebările cititorilor HotNews.ro

de A.T. HotNews.ro
Luni, 26 Iul 2021 Facem Romania bine
În jur de 3.300 de românce sunt diagnosticate anual cu cancer de col uterin. Mai mult de jumătate dintre ele pierd lupta cu boala, România fiind țara din UE cu cea mai mare mortalitate cauzată de cancerul de col uterin. În ultimul an 28.689 de adolescente din România s-au vaccinat împotriva virusului HPV. Cum afectează infecția cu HPV adolescenții? Ce ar trebui sa știe părinții și adolescenții despre vaccinul anti-HPV? Dr. Carmen Negoescu, medic primar ginecologie, MedLife, a răspuns la întrebări legate de infecția cu HPV și vaccinarea anti-HPV.
pelerinaj
Foto: Ziarul de Iasi
​Dezbatere HotNews.ro

Pelerinajele în pandemie. Între restricții și riscuri

de Dan Popa HotNews.ro
Duminică, 25 Oct 2020 Actualitate | Esenţial
În această perioadă are loc în Capitală pelerinajul de Sfântul Dimitrie. În mod tradițional, la acest eveniment participă zeci de mii de credincioși. Anul acesta e însă unul atipic. Restricțiile impuse de pandemie au înăsprit consistent modul în care pelerinii vor putea să se închine. Despre aceste restricții, modul în care se desfășoară pelerinajele în Europa pe timp de pandemie, riscurile care există dar și despre nevoia de miracol a oamenilor, HotNwes.ro va înregistra luni în prima parte a zilei o emisiune avându-i ca invitați pe d-nii Vasile Bănescu, purtătorul de cuvând al Patriarhiei Române, Mirel Bănică, unul dintre puținii sociologi care au analizat fenomenul pelerinajelor în România și Cătălin Raiu, cadru didactic la Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București, reprezentant al României în panelul de experți pe libertate religioasă al OSCE și președintele FoRB România.
Cristian Bacanu si Clotilde Armand, in studioul HotNews.ro
Foto: Hotnews

VIDEO Scandalul fraudării alegerilor în București. Clotilde Armand și Cristian Băcanu, la interviurile HotNews Live / Clotilde Armand: Să dai foc democrației, încrederii oamenilor în democrație, pentru că tu ai pierdut alegerile este criminal / Băcanu: Oamenii ăștia au fost furați până la sapa de lemn, după le-au furat și sapa, și speranța

de Redactia HotNews.ro
Candidatul dreptei la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, care și-a proclamat victoria în alegerile de duminică, și Cristian Băcanu, candidatul PNL la sectorul 5, au fost invitați la interviurile HotNews live, joi, în scandalul fraudării alegerilor în Capitală.
Angela Rosca
Foto: Hotnews

Cum vede un consultant fiscal facilitățile oferite de Guvern și care sunt principalele îngrijorări provocate de acestea? Angela Roșca, managing partner Taxhouse a fost joi la o întâlnire #deladistanță

de Dan Popa HotNews.ro
Miercuri, 20 Mai 2020 Economie | Finanţe & Bănci
​Întâlnirea de joi va fi despre fiscalitate. Vom discuta cu Angela Roșca, fondator și managing partner Taxhouse despre principalele îngrijorări pe care le au clienții firmelor de consultanță fiscală, dar și despre îngrijorările consultanților fiscali. Cum văd ei pachetul de măsuri de sprijin guvernamental, ce așteptări au pentru 2020, cum decurge colaborarea cu echipele din Guvern și multe altele. Întâlnirea #deladistanță va avea loc joi, începând cu ora 12.

• Puteți adresa întrebări legate de tema întâlnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfârșitul articolului.
• Vor fi acceptate doar comentariile și întrebările care respectă tema întâlnirii și care conțin un limbaj decent.
Karoly Nagy
Foto: Hotnews

Cum s-a resimțit blocajul economic în afacerile care depind de construcții? Nagy Karoly, antreprenor clujean, vine la o discuție online #deladistanță miercuri de la ora 12

de Dan Popa HotNews.ro
Marţi, 19 Mai 2020 Economie | Finanţe & Bănci
​Afacerile cu materiale electrice au două mari componente: partea de distribuție și cea de proiecte imobiliare (rezidențiale și de birouri). Cum a evoluat această piață în 2019, care sunt estimările pentru 2020, ce spun oamenii de afaceri despre pachetul de măsuri al Guvernului și cum ar putea evolua prețurile în acest sector vom afla miercuri de la ora 12, când clujeanul Nagy Karoly, CEO al Promelek, va sta de vorbă online #deladistanță miercuri de la ora 12 cu jurnaliștii HotNews.ro.

• Puteți adresa întrebări legate de tema întâlnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfârșitul articolului.
• Vor fi acceptate doar comentariile și întrebările care respectă tema întâlnirii și care conțin un limbaj decent.
Laura Stefan si Cezara Grama, Expert Forum
Foto: Hotnews
Întâlnire online

Cu ce rămânem de pe urma amenzilor date de autorități în perioada pandemiei? Interviu #deladistanta cu Laura Ștefan și Cezara Grama, Expert Forum, autoarele raportului „Criza amenzilor”

de Gabriel Bejan HotNews.ro
Luni, 18 Mai 2020 Actualitate | Esenţial
Laura Ștefan și Cezara Grama de la Expert Forum au participat marți, 19 mai, ora 12, la o întâlnire online #deladistanta pe tema celor peste 300 de mii de amenzi date de autorități în perioada stării de urgență. Laura Ștefan și Cezara Grama sunt autoarele raportului „Criza amenzilor. Cum trebuie combătută epidemia?”
Ioana Marian vine la intalnirile #deladistanta
Foto: Hotnews

Când și în ce condiții va reporni turismul balnear românesc? ​Ioana Marian, secretarul general al Organizației Patronale a Turismului Balnear va participa luni, 18 mai, ora 12 la o întâlnire online #deladistanță

de Dan Popa HotNews.ro
Duminică, 17 Mai 2020 Actualitate | Esenţial
Ioana Marian, secretarul general al OPTBR - Organizația Patronală a Turismului Balnear și Spa din România, va participa luni, 18 mai, ora 12 la o întâlnire online realizată #deladistanță la care va răspunde întrebărilor cititorilor despre cum și în ce condiții se va relua turismul balnear și Spa românesc. Care sunt noile condiții în care hotelierii din segmentul balnear își vor primi clienții și ce așteptări au ambele părți?

• Puteți adresa întrebări legate de tema întâlnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfârșitul articolului.
• Vor fi acceptate doar comentariile și întrebările care respectă tema întâlnirii și care conțin un limbaj decent.
Iulian Cîrciumaru
Foto: LinkedIn

Cum atrage bani un start-up de la investitori și la ce sunt aceștia atenți atunci când decid să îl finanțeze? Iulian Cîrciumaru, V7 Capital, vine la o întâlnire online #deladistanță vineri de la ora 12

de DP HotNews.ro
Iulian Cîrciumaru, V7 Capital va participa vineri, 15 mai, ora 12 la o întâlnire online realizată #deladistanță la care va răspunde întrebărilor cititorilor despre cum își alege un fond de venture capital start-up-urile pe care să le finanțeze, mai ales acum, în perioada unei crize. Dar și despre ce ar trebui șă știe un antreprenor care a lansat un start-up pentru a-i atrage atenția.

• Puteți adresa întrebări legate de tema întâlnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfârșitul articolului.
• Vor fi acceptate doar comentariile și întrebările care respectă tema întâlnirii și care conțin un limbaj decent.
Dana Dumitru, Hermes Forward
Foto: Hotnews

Cât de eficiente sunt măsurile de sprijin ale autorităților destinate transportatorilor? Întâlnire online #deladistanță cu Dana Dumitru, managing partner al Casei de Expediții Hermes Forwardo

de Dan Popa HotNews.ro
Miercuri, 13 Mai 2020 Economie | Finanţe & Bănci
​​Mai întâi a fost panica. Apoi, conștientizarea realității. A urmat adaptarea la cerințele clientului. În prima jumătate din aprilie, prețurile o luaseră razna. Din fericire, n-a durat mult. Despre stressul provocat de această pandemie, reacția firmelor din transporturi, reacția Guvernului, percepția firmelor privind această reacție, despre toate acestea vorbește Dana Dumitru, managing partner al casei de expediții Hermes Forward.

Petru Pacuraru, HPDI
Foto: Hotnews

Cum menții unită o echipă în epoca muncii de acasă? Cum menții leadershipul în vremea coronacrizei? Petru Păcuraru, HPDI, vine miercuri de la ora 12 la o intâlnire online #deladistanță

de Dan Popa HotNews.ro
Marţi, 12 Mai 2020 Economie | Finanţe & Bănci
Cum motivezi #deladistanță o echipă formată din oameni foarte diferiți care lucrează acum de acasă pentru a-ți atinge obictivele firmei? E mai dificil sau mai ușor să devii lider în perioada crizelor? Care este diferența dintre un lider și un manager? La toate aceste întrebări va răspunde în cadrul unei întâlniri #deladistanță miercuri de la ora 12, Petru Păcuraru, unul dintre pionierii training-ului și coaching-ului de leadership în România. Păcuraru este managing partner al Human Performance Development International (HPDI), companie specializată în consultanța de leadership, reprezentându-l pe cunoscutul trainer Jim Bagnola în Europa de Sud-Est
Francisc Doboș, Ionut Mavrichi, Refi Erghiun și Cătălin Raiu
Foto: Hotnews
Întâlnire online #deladistanță

VIDEO Cât de oportună este redeschiderea Bisericilor? Mavrichi: Există o presiune din partea credincioșilor / Doboș: Nu putem să trăim doar cu frică / Erghiun: Enoriașii sunt însetați de religie

de Dan Popa HotNews.ro
Marţi, 12 Mai 2020 Actualitate | Esenţial
Credincioșii din România, indiferent de religia lor, așteaptă redeschiderea bisericilor, care se pregătes și ele pentru a face față regulilor din starea de alertă. Ionut Mavrichi consilier patriarhal în cadrul Patriarhiei Române, Francisc Doboș din partea Arhidiacezei Romano-Catolice, imamul Refi Erghiun, Consilier de Cult in cadrul Muftiatului Cultului Musulman si Imam al Geamiei Hunkiar din Municipiul Constanta și Cătălin Raiu, cadru didactic la Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București și membru al panelului de experți pe libertate religioasă la OSCE, au vorbit în cadrul întâlnirii online#deladistanță despre cum a trecut biserica prin pandemie.
Vlad Busila, Mozaik Investments
Foto: Hotnews

Cum aleg fondurile de investiții pe cine să finanțeze în criză și ce ar trebui șă știe un antreprenor pentru a le atrage atenția ? Vlad Bușilă, managing partner Mozaik Investments vine la întâlnirea #deladistanță marți, 12 mai, ora 12

de Dan Popa HotNews.ro
Vlad Bușilă, managing partner al firmei Mozaik Investments va participa marți, 12 mai, ora 12 la o întâlnire online realizată #deladistanță la care va răspunde întrebărilor cititorilor despre cum își aleg fondurile de investiții pe cine să finanțeze pe timp de criză și ce ar trebui șă știe un antreprenor pentru a-i atrage atenția unui investitor cu bani.

• Puteți adresa întrebări legate de tema întâlnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfârșitul articolului.
• Vor fi acceptate doar comentariile și întrebările care respectă tema întâlnirii și care conțin un limbaj decent.
Liviu Sima
Foto: Hotnews

Industria IT, înainte și după pandemie. Ce amprentă va lăsa coronavirusul? ​Liviu Sima, managing partner IT Genetics, participă la întâlnirea online #deladistanță luni, 11 mai, ora 12

de Dan Popa HotNews.ro
Duminică, 10 Mai 2020 Economie | Finanţe & Bănci
Liviu Sima, managing partner al firmei IT Genetics va participa luni, 11 mai, ora 12 la o întâlnire online realizată #deladistanță la care va răspunde întrebărilor cititorilor despre măsurile post - criză, cum va arăta industria de IT&C, dar și despre cum ar putea schimba pandemia lumea în care trăim.

• Puteți adresa întrebări legate de tema întâlnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfârșitul articolului.
• Vor fi acceptate doar comentariile și întrebările care respectă tema întâlnirii și care conțin un limbaj decent.
Ziua Europei în timpul pandemiei
Foto: Hotnews
Întâlnire online

9 Mai 2020, Ziua Europei, în timpul crizei. Dezbatere #deladistanta cu jurnaliștii DW Robert Schwartz, Petre M. Iancu și Vitalie Călugăreanu: „Prima victimă a pandemiei a fost adevărul”

de Gabriel Bejan HotNews.ro
La 75 de ani de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, europenii sărbătoresc Ziua Europei în condiții speciale. Ce lecții are de învățat Uniunea Europeană din epidemia de coronavirus care a provocat o criză nemaiîntâlnită de la sfârșitul războiului, am discutat într-o dezbatere #deladistanta cu jurnaliștii Deutsche Welle, Robert Schwartz, Petre M. Iancu și Vitalie Călugăreanu.
av. Alina Rosca
Foto: Hotnews

Cum va schimba pandemia contractele de închiriere? Alina Roșca, avocat la Roşca Law Office ​invitat online #deladistanță, joi, 7 mai, ora 13

de Dan Popa HotNews.ro
Miercuri, 6 Mai 2020 Economie | Finanţe & Bănci
Alina Roșca, avocat la Roșca Law Office va participa joi, 7 mai ora 13 la o întâlnire online realizată #deladistanță la care va răspunde întrebărilor cititorilor despre cum va schimba pandemia contractele de închiriere. De asemenea, alte întrebări care își vor găsi răspunsul în cadrul întâlnirii sunt: Legal poti cere reduceri ale chiriei și dupa ridicarea starii de urgenta? Daca partile nu se inteleg, cum si cand putem evacua spatiul?

• Puteți adresa întrebări legate de tema întâlnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfârșitul articolului.
• Vor fi acceptate doar comentariile și întrebările care respectă tema întâlnirii și care conțin un limbaj decent.
Ion Lixandru, Camion Logistic
Foto: Hotnews

VIDEO Ion Lixandru, Camion Logistic: Vezi o serie de bugetari care nici ei nu știu ce rol au în societate/ Bagi o parte din sectorul privat în șomaj tehnic, iar pe ei îi ții acasă cu toți banii! Parcă am fi în Orașul Interzis...

de Dan Popa HotNews.ro
Duminică, 3 Mai 2020 Economie | Finanţe & Bănci
Am apelat la IMMInvest aproape cu ură. Noi fiind foarte afectați ca industrie, mă uitam la angajații din sistemul bugetar care nu sunt deloc afectați, spune Ion Lixandru, proprietarul Camion Logistic , într-o discuție #deladistanta cu HotNews.ro. ”Avem pe de o parte angajații din linia întâi a acestei lupte cu pandemia- iar pe de alta parte vezi o serie întreagă de... entități ale Statului, că nici nu mai știu cum să le spun, și care nici măcar nu știu ce rol au ei în această societate înafară de cel de a consuma. Nici în acest moment noi nu știm câți salariați sunt în sistemul bugetar pentru că o parte dintre ei nu sunt în Revisal. Eu ca să pot să fac orice mișcare trebuie să mă înscriu în Revisal cu o zi înainte. Pe când aici avem aproape 400.000 de oameni care nu sunt în Revisal. Sunt mii de oameni care sunt în diferite consilii de administrație și care au venituri nemăsurate! Nu se poate așa ceva”, spune Lixandru.
Nicu Stefanuta, europarlamentar
Foto: Facebook

VIDEO Nicu Ștefănuță, europarlamentar USR, la întâlnirile HotNews.ro #deladistanță: Unele industrii trebuie relocalizate, nu e protecționism, e strategie

de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Marţi, 28 Apr 2020 Economie | Companii
"Lanțurile de aprovizionare strategice trebuie să fie mai aproape de Europa. Nu e posibil ca noi să nu avem paracetamol", a declarat miercuri Nicu Ștefănuță, europarlamentar USR, în cadrul unui interviu HotNews.ro LIVE #deladistanță, miercuri, 29 aprilie. Acesta a mai spus că este rolul statului, aecsta poate ajuta într-o primă perioadă, astfel încât această relocalizare să prindă rădăcini. În opinia lui Nicu Ștefănuță, produsele strategice includ și produsele alimentare, cele medicamentoase, dar și infrastructura de sănătate. Vezi în interviu ce declarații a făcut și despre planul green deal.
Dragos Rosca
Foto: Hotnews

Care ar trebui să fie primele măsuri post-criză? Abordări curajoase și defensive. ​Dragoș Roșca, președinte RBL și CEO al Delta Asset Invest ​invitat online #deladistanță, joi, 23 aprilie, ora 11

de Dan Popa HotNews.ro
Miercuri, 22 Apr 2020 Economie | Finanţe & Bănci
Dragoș Roșca, președintele Romanian Business Leaders și CEO al Delta Asset Invest va participa joi, 23 aprilie ora 11 la o întâlnire online realizată #deladistanță la care va răspunde întrebărilor cititorilor despre măsuri post - criză, încotro se îndreaptă România față de alte țări din UE, diferența dintre abordările curajoase ale crizei și cele defensive/ electorale, despre rolul liderilor- elite intelectuale, elite din mediul de afaceri, elite ale societății civile- în definirea viitorului Romaniei post-criză.

• Puteți adresa întrebări legate de tema întâlnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfârșitul articolului.
• Vor fi acceptate doar comentariile și întrebările care respectă tema întâlnirii și care conțin un limbaj decent.
Ciprian Necula si Gelu Duminica
Foto: Facebook

VIDEO Cum se explică scenele violente din stradă din perioada Paștelui? Sociologul Gelu Duminică și activistul Ciprian Necula, invitați online #deladistanță: Un stat eșuat în acele comunități nu poate genera un comportament care să susțină statul

de Mona Hera HotNews.ro
Miercuri, 22 Apr 2020 Actualitate | Esenţial
Anomia sărăciei, cu comunități ținute la marginea societății, în care problemele de toate felurile persistă de 60 de ani, iar acolo șemecheria este valoarea fundamentală - aceasta este explicația pentru conflictele violente de stradă din ultima perioadă, în care au fost implicați romi, spune sociologul Gelu Duminică, invitat online #deladistanță. "Un stat eșuat în acele comunități nu poate genera un comportament care să susțină statul", afirmă el. Ciprrian Necula, activist pentru drepturile romilor, a vorbit și el despre "ghetourile" din România, unde există "dealeri politici", care se ocupă ca acești oameni să meargă la vot: "Unde începe țigănia, mahalaua, se termină și drumul, apa, curentul electric, accesul la educație, la sănătate".
Dan Pastiu
Foto: Hotnews

Cum ne reorganizăm afacerea după ce ieșim din pandemie: Dan Paștiu, CEO Dabo International, invitat online #deladistanță, miercuri, 22 aprilie, ora 12

de Dan Popa HotNews.ro
Marţi, 21 Apr 2020 Economie | Finanţe & Bănci
Dan Paștiu, CEO al firmei sibiene Dabo International va participa miercuri 22 aprilie ora 12 la o întâlnire online realizată #deladistanță la care va răspunde întrebărilor cititorilor despre cum vede reluarea activității economice, schimbările pe care le va aduce această pandemie în comportamentul uman și în privința afacerilor sau despre stresul unui business în sectorul Horeca pe timp de blocaj economic.

• Puteți adresa întrebări legate de tema întâlnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfârșitul articolului.
• Vor fi acceptate doar comentariile și întrebările care respectă tema întâlnirii și care conțin un limbaj decent.
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by